Pennut

Kasvatillemme on syntymässä Japaninpystykorvapentue 2020, lokakuussa viikolla 43.
Tähän pentueeseen otamme tiedusteluja vastaan, sillä julkistimme pentueen vasta tiineyden varmistuttua. Molemmat vanhemmat ovat terveitä ja hyväluonteisia. Lisää tietoa täällä.

Meillä on australianpaimenkoira pentue suunnitteilla yhteistyössä 2020-2021 vaihteessa.
Ja 2021 japaninpystykorvapentue suunnitelmissa
Edelliset pentueemme löydät kasvatit-välilehdeltä

Huom! Aussiepentueemme ja -kasvatuksemme tähtää harrastus- ja työkäyttöön sopivien koirien kasvatukseen. Pennut tulevat tarvitsemaan koulutusta, treeniä, liikuntaa ja aivotyötä ja oikeanlaisen kodin. Emme kasvata emmekä myy aussieita ns. seurakoiriksi.
Japaninpystykorva on meillä sen sijaan seurakoira ja japsikasvatuksemme tähtää seurakoiran kasvatukseen, jonka kanssa voi myös harrastella halutessaan.

Me olemme ennenkaikkea tiimi! Pentueet toteutuvat yhteistyössä, josta lämmin kiitos kaikille asianomaisille!!
Ilman laajaa yhteistyöverkostoa perheen ja harrastajien kesken kasvatuksemme ei tässä muodossa olisi mahdollista, jokainen pentue on pitkällisen prosessin tulos.

Esittelystä sekä kasvatus-sivulta voit lukea ajatuksiamme kasvattamisesta ja kokemuksestamme roduistamme.

Kasvattamamme pentueet (yksin sekä yhteistyössä).

Jos kiinnostuit Snowtime´s koirista tai kasvatuksesta, ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää. Haemme silloin tällöin myös yhteistyökotia pennulle. Vastaan mielelläni kaikkiin tiedusteluihin, joskus tosin viiveellä, sillä työni ja harrastukseni molemmat vievät minut paljon ulos ja tien päälle.

   tiainen.merja (at) gmail.com