Pennut

Japaninpystykorvapentue suunnitteilla yhteistyössä 2019

Australianpaimenkoira pentue syntynyt 25.7.2019 Ringalle (Snowtime´s Raven) ja Kerbelle (HK3 JK2 TK2 TK1 BH Patchcoat Xcellent). Lisää yhdistelmästä täällä!

Myöhemmin mahdollisesti viimeinen pentue Riolle (Justus Rio Bravo)

Huom! Aussiepentueemme ja -kasvatuksemme tähtää harrastus- ja työkäyttöön sopivien koirien kasvatukseen. Nämäkin pennut tulevat tarvitsemaan koulutusta, treeniä, liikuntaa ja aivotyötä ja oikeanlaisen kodin ollakseen miellyttäviä koiria myös kaikessa arjessa. Emme kasvata emmekä myy aussieita ns. seurakoiriksi.
Japaninpystykorva on meillä sen sijaan seurakoira ja japsikasvatuksemme tähtää seurakoiran kasvatukseen, jonka kanssa voi myös harrastella halutessaan.

Me olemme ennenkaikkea tiimi! Pentueet toteutuvat yhteistyössä, josta lämmin kiitos kaikille asianomaisille!!
Ilman laajaa yhteistyöverkostoa perheen ja harrastajien kesken kasvatuksemme ei tässä muodossa olisi mahdollista, jokainen pentue on pitkällisen prosessin tulos.

Esittelystä sekä kasvatus-sivulta voit lukea ajatuksiamme kasvattamisesta ja kokemuksestamme roduistamme.

Kasvattamamme pentueet (yksin sekä yhteistyössä).

Jos kiinnostuit Snowtime´s koirista tai kasvatuksesta, ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää. Haemme silloin tällöin myös yhteistyökotia pennulle. Vastaan mielelläni kaikkiin tiedusteluihin, joskus tosin viiveellä, sillä työni ja harrastukseni molemmat vievät minut paljon ulos ja tien päälle.

   tiainen.merja (at) gmail.com