L-pentue syntynyt 7.4.2020

Snowtime´s Leading Creek
Snowtime´s Lark
Snowtime´s La Vida
Snowtime´s Little River
Snowtime´s La Futura

This is a repetition of Tres Hombres-litter (born 2019), with only 3 malepuppies then. A mixed pedigree with strong working dogs and a twist of some versatily dogs. We expect puppies for work and sports like their parents, grandparents and grandgrandparents.

Pentueen kuva-albumi


emä: BH Snowtime´s Blackbird STDsdc OTDsd 1st leg ”Gila”
synt 12/2013, also ASCA reg.,
lonkat A/A, kyynärpäät 0/0, silmät OK 5/2018, selkä terve LTV0
Pelastuskoiraliiton pelastushaun peruskoe, TOKO ALO, ASCA-paimennus alokasluokka lampaat, ankat, naudat sekä avoin luokka ankat ja lampaat, MH +1, näyttelystä eh, HSF4n/n ja MDR n/n (vanhempien kautta). Tähän mennessä ollut terve eikä sen kummallakaan vanhemmilla, täys- ja puolisisaruksilla ole tullut meidän tietoon mitään esille.

&

i

sä: Snowtime´s Amaranth STDcs STDd 1st leg ”Källi”
synt. 7/2014, also ASCA reg.
lonkat B/B, kyynärpäät 0/0, silmät OK 4/2018, selkä terve LTV0
Hyväksytty pelatushaun peruskoe ja loppukoe (pimeä) sekä taidontarkitus, ja pelastusjäljen peruskoe. ASCA-paimennus naudat ja lampaat alokasluokka, näyttelystä h, HSF4n/n, CMR n/n DM n/n ja CMO n/n. Tähän mennessä ollut terve. Yhdellä sisaruksella toukokuussa 2.5.2020 terveystarkastuksessa mahdollinen lievä sydämen sivuääni, muuta sen vanhemmilla, täysi – ja puolisisaruksilla olevaa terveysvaivaa ei ole tullut meidän tietoon esille.

Yhdistelmän sukutaulu täynnä lahjakkaita, monipuolisia ja pitkäikäisiä työ- ja harrastuskoiria. Pennut tullaan luovuttamaan kunnolla sosiaalistettuina kokeneessa koiraharrastusperheessä, eläinlääkärin tarkastamina, madotettuina, rekisteröityinä ja silmäpeilattuina.

Kuvia molemmista löytyy täältä

Molemmat Gila ja Källi ovat olleet terveitä, Gila on 6 vuotias ja Källi 5. Kotona, harrasteissa ja reissun päällä niillä ei ole ollut ongelmia, ylilyöntejä tai rajoitteita. Täytyy kuitenkin muistaa että molemmat ovat kasvaneet kokeneessa koiraharrastuskodissa. Molemmat ovat sosiaalisia, monipuolisia ja rohkeita koiria. Yhdistelmän sukutaulu on meille tuttu moneen suuntaan. Paljon olemme tavanneet suvun koiria myös ulkomailla kotona kuin työoloissa ja harrasteissa. Källin sisarussarjasta on 4/5 koiraa kuvattu ja kaikki  terveitä lonkiltaan, kyynäriltään ja selistään. Gilan sisarussarjasta on 5/6 koiraa kuvattu ja kaikilla terveet lonkat, selät ok, kyynärissä yksi 0/1 ja 1/1, loput nollia. Kasvattajalle saakka ei ole tullut tietoon allergioita tmv.

Samasta kennelnimestä huolimatta koirat eivät ole sukua keskenään, yhdistelmän ss% on noin 2,5 10 polvella laskettuna.

Miksi vanhempina omat kasvatit? Tämä yhdistelmä oli suunnitelmissa jo pitkään tulevaisuudessa. Yhdistelmän taustalla on koiria, joista itse pidämme ja jotka ovat osoittautuneet toimiviksi arjessa sekä niissä lajeissa, jotka meille on keskeisiä. Gila oli aiemmin 2018 koetettu siementää ulkomaisen uroksen pakasteella josta se jäi tyhjäksi. Ajatus oli seuraavan juoksun aikaan matkustaa ulkomaille saman uroksen luokse. 2019 Gilan juoksu osui sellaiseen ajankohtaan, jolloin emme päässeet mitenkään ulkomaille matkustamaan, joten aikaistimme ajatusta toteuttaa tämä yhdistelmä. Luonnollinen astutus tapahtui hyvin myöhäiseen juoksuun, koska Källi oli tähän ns. varauros. Tähän vuonna 2019 pentueeseen syntyi vain 3 pentua, joissa on ollut ihan mukavat luonteet. Pienestä pentuekoosta johtuen päätimme uusia yhdistelmän Källi-Gila vielä 2020. Muita pentusuunnitelmia niille tai niiden sisaruksille ei ole, olemme halunneet käyttää koiriamme maltillisesti jalostukseen.

Tiedustelut tiainen.merja (at) gmail.com Työmme ja harrasteemme vievät meitä paljon ulos, jolloin vastaamme sähköpostiin joskus hitaasti. Vastaamme kuitenkin erittäin mielellämme kaikkii yhteydenottoihin, joten pyydämme kärsivällisyyttä jos vastaus tulee pikkuisella viiveellä.