Uutisia

Vuoden 2018 ja 2017 uutisia löytyypi täältä

2020
Päivityksiä, tuloksia, kuvia ym. sivuille sinne ja tänne 🙂

B-pentue (japsi) syntyi 27.10.2020. Nämä pennut ovat nyt jo omissa kodeissaan.

Koronavuosi on kaikessa poikkeuksellisuudessaan hiljentänyt koiratapahtumia, ja jonoa on ollut terveystarkastuksiinkin, mutta tuloksia on silti kivasti vuotena 2020:
Ruuti, S. Painted Desert: 3 x rally-tokon alo-luokan tulos ja RTK1. Lonkat A/A, kyynärpäät 0/0, selkä ok (LTV1, VA0), silmät terveet / 2020
Papu (S. Heard it on the X); lonkat A/A, kyynärät 0/0
Tuli (S. Rough Boy, asuu ulkomailla) debyytti sekä tokon että agilityn kisoissa
Rontti (S. Saguaro); lonkat A/A, kyynärät 0/0, selkä OK (LTV0, SP0)
Isla S.Basecamp: agility-debyytti LUVA, rally-toko RTK4
Lion (S.Six Rivers); selkä OK (SP0), sydänultra OK, polvet 0/0
Sisu (S.RawahTrail) hyväksytty pelastushaun TT sekä pelastusjäljen loppukokeet
Haiku (S. Gen), RTK1 ja 6 x agility 1-luokan LUVA
Udo (UdoDirkschneider) agilityn 3-luokassa useita tuloksia, nollia ja nollat kasassa ensi vuoden yksilö SM-kisoihin
Mila (S.Yamaguruma) agilityn 2-luokassa 5 x LUVA
Ginko (S.IchouGo): agilityn 3-luokassa nollarata x 6, sekä useita muita tuloksia
Remu (S. Roadrunner); luonnetesti +144p, laukausvarma
Ringa (S.Raven) kisadebyytti rallyssä
Purrille (S. Texas Oak) rallytokossa RTK1 sekä BH
Tinka (S.TahokaDaisy) bordercollieiden & kelpieiden paimennuksen esikoerata hyväksytty (5 aussieta Suomessa)
Källi (S.Amaranth) pelastushaun loppukokeen + pelastusjäljen peruskokeen taidontarkastukset
Rio (JustusRioBravo) pelastushaun sekä – jäljen taidontarkastukset
Gila (S. Blackbird) pelastushaun loppukoe (pimeä) hyväksytty
Tinka (S. Coyote Willow) agilityn 3-luokassa tuloksia
Cinna (S. Crestone Peak) startteja agilityn 3-luokassa
Dusty (S. Dusty Desert) rally avoimesta luokasta tulos
Myy (S. Chiya Go) lonkat A/C, kyynärpäät 0/0
Myytti (S. Asahi Go) kävi silmäpeilissä ja toisesta silmästä löytyi valitettavasti edelleen samanlainen pieni ”täppä” kun aiemmallakin kerralla, ja tästä merkintä kortikaalinen katarakta. Tämä ei pitäisi kuulemma haitata koiraa millään tavalla.

Kasvatillemme Helkalle (Snowtime´s Hareyaka Go) odotellaan pentuetta syntyväksi lokakuussa viikolla 43! Tiineys on vahvistunut ultralla, jossa näkyi useampia pentuja. Pentueen isä on Udo (UdoDirkscneider). Lisää infoa täällä.

Suuri koira on poissa, RIP Snowtime´s Deputy Sheriff 2008 – 2020

Päivitetty tuloksia ja kuulumisia sinne tänne (ja päivitetään)

Pentusuunnitelmissa yhteistyöpentue australianpaimenkoira talvella 2020 – 2021.
Tässä yhdistelmässä on odotettavissa työtyyppisiä koiria eli suurella moottorilla ja yhteistyöhalulla, oikeanlaiselle ohjaajalle.

Sekä yhteistyössä japsipentue keväälle 2021.

Kesällä vietimme taas perinteistä Snowtimes-leiriä, tällä kertaa Lahdessa tokon, rallytokon, jäljen ja haun parissa. Koiria ja koirakoita oli mukana mukava määrä. Ja saimme paikalle myös maalimiehen leikittämään koiria, iso kiitos Markus! Ennenkaikkea mukavaa yhdessäoloa loistoporukalla kannustavassa ja iloisessa poppoossa.

2019

Vuodelle 2020 alkuun meillä on alustavasti suunniteltuna yksi aussie ja yksi japsipentue yhteistyössä.

Virallisessa silmäpeilissä kävivät myös Freddie (S. Tanoak) ja Rommi (S. Roaring Plains), molemmilla silmät terveet

Agilityn 3-luokassa kisoja on jatkanut Tinka (S. Coyote Willow) ja kakkosilla Hyrrä (Bonanza) jolle LUVA

Milalle (S. Yamaguruma) ja Pihlalle luokkanousu agilityn kakkosiin ja OIVA, onnittelut!

Isla (Basecamp) toka voittajan rata rallytokossa ja toka tulos, onnea Marika!

Purrille (S. Texas Oak) ja Sisulle (S. Rawah Trail) hyväksytyt BH-kokeet, onnea!

Haikulle (S. Amargosa) TK2 koulari tottelevaisuuskokeesta, onnea!

Snowtime´s koiria ja kasvatteja molemmista roduista on osallistunut vuoden 2019 aikana lukuisiin eri terveystarkastuksiin. Näistä suurin osa on täysin vapaaehtoisia tutkimuksia. Kaikki tulokset ovat julkaistuja koiranetissä tai ajallaan kotisivuilla (= tulokset jotka eivät päivity koiranettiin tai tulokset jotka on saatu kauan aikaa sitten ajalta ennen niiden virallistamista). Australianpaimenkoiria tutkitaan laajasti ja tällä on pitkät perinteet eri puolilla maapalloa. Japaninpystykorvia huomattavasti vähemmin ja pääasiassa polvet.

Nuori ja karvaton Myy (Snowtime´s Chuya Go) käväisi hiljattain Latviassa ja tuloksena molempina päivinä pn2 kera Sertin. Onnittelut !

Suomen Kennelliitto on myöntänyt Snowtime´s kennelille Lauri Vuolasvirta-palkinnon japaninpystykorvien kasvatustyöstä 😊 Kiitämme kunniasta, iso kiitos tästä kuuluu myös kasvattiemme omistajille!! Kiitos, että olette antaneet pennuille loistavat kodit! Snowtime´s kasvatus on ollut alusta lähtien maltillista, pentueita on syntynyt harvakseltaan. Aikaa kasvatuksen parissa on kulunut, ja yhteistyötä on iloksemme tehty paljon; olemme mm. tuoneet Suomen ensimmäisen ja kolmannen japsin Japanista, rodun kotimaasta. Viime vuosina koiriamme on käynyt näyttelyissä harvakseltaan, suuri osa on nuoria narttuja, jotka usein olleet ikävaiheesta johtuen vieläpä karvattomia. Kasvatit elävät pääasiassa onnellista lemmikin elämää, ja se on ehdottomasti tärkeintä. Osa kisaa aktiivisesti myös eri lajien parissa. 

Rio (Justus Rio Bravo) ja kasvateista Sisu (S. Rawah Trail) mukana Pelastuskoiraliiton ryhmäkatselmuksessa.

Ginkolle (Snowtime´s Ichou Go) ja Hanna-Leenalle agilityn 3-luokassa 0-radat kasassa ja osallistumisoikeus agilityn SM-kisoihin! Tälle kaksikolle kesän aikana 3-luokasta myös kaksi sertiä, onneksi olkoon! Kaksikko edusti hienosti agilityn yksilö SM-kisoissa ja Udo (UdoDirkschneider) joukkue-SM-kisoissa

Yokolle (S. Yoko) Eestin valionarvo, onnea!

Gilalle (S. Blackbird) tunnustuspalkinto ASCA:n ankkapaimennuskokeesta. Gila sijoittui ASCA:n yhden vuoden tuloslistauksessa sijalle 10. avoimen luokan ankkatuloksellaan. Tässä on huomioitu kaikki ASCA:n paimennuskoetulokset ympäri maapalloa, mukaan lukien myös siis rodun kotimaa USA.

Australianpaimenkoiran pentuja! Syntynyt 25.7.2019 Kerbelle ja Ringalle 6 pentua; meillä on 2 urosta ja 4 narttua. Nämä pennut ovat kaikki muuttaneet omiin, hyviin koteihin.

Ginkolle (Snowtime´s Ichou Go) ja Hanna-Leenalle agilityn 3-luokassa 0-radat kasassa ja osallistumisoikeus agilityn SM-kisoihin! Tälle kaksikolle kesän aikana 3-luokasta myös kaksi sertiä, onneksi olkoon! Hienosti myös Udolle hyviä ratoja ja nolla kolmosissa, onnea!

Källi (Amaranth) ASCA-paimennuskokeissa vihdoinkin, vähän aikatauluhaasteita on ollut päästä näihin mukaan, mutta nyt tuli mahdollisuus. Hyväksytyt radat kaikista alokasluokan starteista ja siten koularit STDsc ja STDd 1st leg. Avoimessa luokassa lampailla ja naudoilla hyvää työtä ja koularikaan ei kauas jäänyt. Isla (Basecamp) debytoi paimennuskokeissa, ekana Merjan kanssa alokasluokan lammasradalta 65 p (69 p on hyväksytyn raja), ei huono kun on aikaa kun on viimeksi yhdessä treenattu yli vuosi. Oman ohjaajan Marikan kanssa sitten naudoilla ja lampailla, naudoilla 66 p. Ihan hyvä startti paimennuskoesaralla!

Ihana ele Finasc:ilta kesän heinäkuun kisoissa: valioruusukkeet kaikille Suomen WTCH-koirille (joita taitaa olla yhteensä 10), myös takautuvasti, joten mekin vastaanotimme valioruusukkeet takautuvasti Rion ja Riffin (Snowtime´s Deputy Sheriff) WTCH-arvoista Kiitos kaunis, ja kaikille viikonloppuna mukana olleille, Tiinalle erityisesti että jaksat järjestää. Oli mukava nähdä taas kaikkia! / A nice gesture from Finasc, WTCH rosettes for Rio and Riff, Thank you!!

Riolle (Justus Rio Bravo) sekä kasvatille Sisulle (Snowtime´s Rawah Trail) hyväksytty VIRTA eli pelastuskoirien viranomaistarkastus. Riolle ja Källille (Snowtime´s Amaranth) myös molemmille hyväksytty pelastuskokeen taidontarkistus.

Terveystarkastuksissa on käynyt japseja ja aussieita, aussieillehan tämä on jo yleistä hommaa, japseja tutkitaan edelleen vähän ja muualla maailmassa kuin Suomessa sitäkin vähemmän:
aussie Tuike (Snowtime´s Sapodila) lonkat A/A, kyynärpäät 0/0, selkä LTV0 VA 0
japsi Haiku (Snowtime´s Gen) lonkat C/C, kyynärpäät 0/0, polvet 0/0, silmät terveet, selkä LTV3 VA0
japsi UdoDirkschneider lonkat B/B, kyynärpäät 0/0, polvet 0/0, silmät terveet, selkä LTV4 VA 0

Udolle myös rallyn avoimesta luokasta tulos, onnea!!

Ginkolle (Snowtime´s Ichou Go) ja Hanna-Leenalle agility-sert ja hyppysert! Paljon onnea!

Me olemme ennenkaikkea tiimi!
Suunitelmissa yhteistyössä aussiepentue 2019 sekä japaninpystykorva-pentue 2019.
Australianpaimenkoira-pentue suunnitteilla kesälle 2019 kasvatille Ringalle (Snowtime´s Raven) ja Kerbelle (HK3 JK2 TK2 TK1 BH Patchcoat Xcellent). Lisää infoa pennut-sivulla tai voit kysyä myös lisää.

Källi (S. Amaranth) ja Sisu (S. Rawah Trail) läpäisivät keväällä pelastusjäljen peruskokeen. Ja kun kummallakin hepulla oli jo haun perus- ja loppukoe plakkarissa, tietää tämä sitä että kummallakin on koetulokset nyt kasassa pelastuskoirien viranonomaistarkastukseen. Toki treenit jatkuu. Hyvää työtä Mirva!!

Purri (Texas Oak) taas hienosti rallyn möllikisoissa. Hyvää työtä Emilia! Kimppakoira Ringa (Raven) silmätarkastuksessa ja kaikin puolin silmät terveet, kiitti Tiina! Ringalle on yhteistyössä pentusuunnitelmia, nämä pennut syntyisivät Ringan hyvässä kodissa. Emme olisi yllättyneitä jos tämä suunnitelma tuottaisi monipuolisia aussieita, joilla on pää harteillaan.

Toko alo-1 tuloksia ja TK1 koulari Tinkalle (S. Tahoka Daisy), sekä paimennuksen 1-luokasta tulos. onnea Sanna!
Haikulle (S. Amargosa) avo-1 onnea!

Myytti (S. Arashi) näyttelyssä SERT! Onnea!

Rommi (S. Roaring Plains) käväisi luonnetestissä, kaikki plussalla (1b, 1a, 3, 2a, 1b, 1, 1, 2a, laukausvarma). / Rommi (S. Roaring Plains, Pubi – Isla sr.) passed Finnish mentaltest today, all pluspoints and secure to shots.

I-pentue 9 vuotta!! Onnea ! Historiallinen pentue, sillä sen molemmat vanhemmat on tuotu Japanista Suomeen ja tuodessaan molemmat edustivat ns. täysin uutta verta koko Euroopan alueella. Näin on edelleen, niillä ei ole muita sukulaisia kuin oma jälkikasvunsa. Koiraväki tietää, miten harvinaista tällainen on!! / I-litter 9 years today, congrats! A historical litter, so to speak, since both parents have been imported from Japan and they both brought totally new blood to Europe

Mila (S. Yamaguruma) kisasi agilityssä ja hienosti agiradalta 1. sija ja LUVA sekä hyppäriradalta myös 1. sija ja LUVA. Mahtavaa, onnea Pihla! / Mila (S. Yamaguruma, Dany – Iita) at agility 1st class trials,two wins with clear runs, wohow, congrats!!

Hombret virallisessa silmäpeilissä ja kaikilla silmät ok ennen ja jälkeen tippojen. Pennuilla oli taas yyberkivaa ja kehuja saatiin rohkeista pupseista. / All puppies eyes cleared at the vets

Ginko (S. Ichou Go) Rop-vet ja pn-3). Onnea Hanna-Leena! Nuoriso-osasto eli Udo ja Haiku olivat totaalisen karvattomia, tuloksena molemmille H. Kokemusta kertyi kuitenkin ja tästä hyvä jatkaa.

Kuluneena keväänä ollaan saatu surullisempia koirakuulumisia kun kaksi vanhaa upeaa kasvattia siirtyi sateenkaarisillalle. Kumpikin sai elää pitkän ja hyvän elämän. Kiitos omistajille, voimia ikävään. Niin hienot Melli ja Dany. RIP Snowtime’s Shinju 23.11.2004 – 30.4.2019 ja Snowtime´s Rikugien ”Dany” 1.3.2007 – 2.5.2019

Hanna-Leena Udon kanssa Lappeenrannassa 15.4. agilitykisoissa. Paljon onnea! Udolla olisi nyt nollat kasassa 3-luokkaan. F hyppyradalta 0rv, sija 1. LUVA
E agilityradalta 0rv, sija 2. OIVA
D agilityradalta HYL

Lionin (S. Six Rivers) lonkat A/A, kyynärpäät 0/0 ja olat OK. Kiitos Marika!

Tres Hombres-pentue (australianpaimenkoira) synt. 15.3.2019 sai nimet! Tällä kertaa teemana olikin ZZ Top, kolmen hepun mukaan. Nämä pennut ovat hyvin reippaita ja avoimia, ja ne sosiaalistetaan hyvin. Ne leikkivät hyvin ja ottavat mielellään ihmisiin kontaktia, eivätkä ne ole piitanneet äänistä. Yksi pennuista on vielä vapaa hyvään kotiin. Pennussa ei ole mitään vikaa ja pitäisimme sen mieluusti itsekin.

Tinkalle (Tahoka Daisy) kolmas tokon alokasluokan 1-tulos ja koulari TK1, paljon onnea Sanna!

Suomen Japaninpystykorvayhdistys julkaisi vuosikokouksensa yhteyssä jo jokin aika sitten vuoden japsi 2018-kisan tulokset. Kun kasvattajat eivät ole niin tiiviisti aina tämän facen äärellä, tuppaa välillä päivityksiä tulemaan viiveellä, pahoittelemme. Mutta ylpeitä ja iloisia olemme kasvateista kaikilla rintamilla. Joten tässäpä nämä tulokset Snowtime´s japsien osalta ovat 🙂 :

Vuoden japsipentu 4. Snowtime’s Chie Go
Vuoden veteraani 7. Snowtime’s Iwahige Go
Vuoden agility-japsi 3. 3. Hanna-Leena & UdoDirkschneider
Vuoden agilityjapsi 6. 6. Hanna-Leena & Snowtime’s Ichou Go
Vuoden agilityjapsi 10. Henna & Snowtime’s Hirume Go
Onnittelut kaikille!

Purri (S. Texas Oak, Indy – Rio) ja Rontti (S. Saguaro, Riffi – Isla jr.) pyörähtivät epävirallisissa kokeissa kerryttämässä kokemusta. Purri rally-epiksissa ja Rontti nose-workin epävirallisessa testissä. Tästä hyvä jatkaa nuorien sessujen kanssa, hyvää työtä!

K9 Itä-Suomi ry:n järjestämällä ID-kurssilla oli mukana viisi snowtime´s-koiraa ja useampi snowtime´s koiran omistaja. Kuvissa Onni (Tundra) / Onni working at ID-scent work clinic

17.4.2019 S-pentue 1 v! Onnea Tuike, Timma, Rontti, Urho ja Lion!! Lämmin kiitos Marika tästä mahdollisuudesta ja kaikesta yhteistyöstä <3! / S-litter (Riffi – Isla jr) 1 year old today! Congrats!! Thank you Marika for such a great co-op!!

Hanna-Leena Udon kanssa Lappeenrannassa 15.4. agilitykisoissa 2-luokassa. Paljon onnea! Udolla olisi nyt nollat kasassa 3-luokkaan. F hyppyradalta 0rv, sija 1. LUVA , E agilityradalta 0rv, sija 2. OIVA  ja D agilityradalta HYL.

Kaunis kiitos paikalliselle koirakerhollemme palkinnosta ja tsemppaamisesta 2018! Japsimme saivat palkinnon viime vuoden valionarvoista. Gila puolestaan sai kiertopalkinnon paimennustuloksistaan.

6.4.2019 Cera (Mi Sombra Ocean of Storms) mukana rakennusetsintätreeneissä, taitava ja reipas sessu ! / Cera at our S& R trainings. Happy, positive girl!

31.3.2019 Paljon onnea Noora ja Tinka (S. Coyote Willow) tänään agilityn 3-luokassa hyppyrata, 0-rata ja hyppy-SERT!! / Congrats Noora and Tinka (S. Coyote Willow, Nabu – Riesu) for a cac at agility 3rd class with a q run!
T-pentueen Tinka (Tahoka Daisy) puolestaan on tehnyt tuloksia tokossa ja paimennuksessa, jo toinen alo1-tulos tokossa, ja paim1 hyväksytty rata, onnea Sanna

Minni (Snowtime´s Hirume Go) oli käynyt MyDogDNA-geenitestissä ja tuloksena ei löytynyt yhtään testissä haitallisiksi tulkittuja sairausgeenejä/mutaatioita. Tietoa kasvattajallekin, kiitos Henna. Aiemmin vastaava testipaketti on tehty Iitalle (S.Iwahige Go) samoilla tuloksilla / Both Minni and Iita have had MyDodDNA-tests done and both are clear of all the diseases tested

O-pentueen syntymästä tuli 21.3. jo 10 vuotta. / O-litter a bit over 10 years ago <3

Hienoja agility-tuloksia japseille; Saaga (Snowtime´s Asahi Go) 1-luokassa Terhin kanssa kolme nollarataa, kolme LUVAA, kaksi ykkössijaa ja yksi 3. sija. Udo (UdoDirkschneider) Hanna-Leenan kanssa 2-luokassa C hyppyrata: 0rv, sija 1. LUVA
B agilityrata: 5rv, sija 3. ja
A agilityrata: 0rv, sija 1. LUVA ! Onnea taitaville!/ Great agilityresults for Saaga & Terhi at 1st class with three 0-runs. And for Udo & Hanna-Leena at 2nd class with 2 0-runs and one with 5. Congrats!!

24.2.2019 Hanna-Leena rally-tokokisoissa japsien rotumestaruuskisoissa:
Udolle AVO- luokasta 79p (UdoDirkscneider, Finnboy-Hime)
ALO- luokassa Ginkolle 78p. (S. Ichou Go, pian 9 v, Aksu – Haru)
Haikulle 93p. (S. Gen, 1 v., Udo – Iita)
Ootte te taitavia, paljon onnea :)!! / So proud of Hanna-Leena who trialed with these three today at JS rally-championships with 3 q runs! Haiku (S. Gen) only 1 year old and Ginko almost 9. Also young Udo did good job!

Iitan ja Nipsun pennut 2 v. Onnea :)!! / H2-litter (Lumivyöryn Yliveto – Snowtime´s Iwahige Go) 2 years today, congrats!!

Joulukuussa G-pentue (Udo – Iita) täytti 1 v. ja tammikuussa C-pentue (Aksu – Minni) :)!! / At December G-pups turned 1 year and at January C-pups, congrats!!

Hupsista, sitä on aikaa jo hurahtanut sitten edellisten päivitysten, mutta lisäillääs tänne niitä pikku hiljaa.

Australianpaimenkoira-pentue syntyi 15.3.2019, tämä Tres Hombres (= kolme heppua) pentue käsittää nimensä mukaisesti 3 urosta. Lisää tietoa pentueesta ja kuvia niiden omalta sivulta täällä.

27.2.2019 Kasvatteja on viime aikoina pyörähtänyt eri lajien kokeissa taas mukavilla tuloksilla; Tinkalle (Coyote Willow) rallyn avoimesta luokasta kaksi rataa ja molemmista hienot pisteet. Tinka kisaa myös agin 3-luokassa. Myös Cinna (Crestone Peak) on startannut agin 3-luokan ja Riimi (Chickadee) tokossa TK2. Hyrrä (Bonanza) on siirtynyt agin 2-luokkaan ja nuori Tinka (Tahoka Daisy) starttasi tokossa 1-tuloksella. Gila (Blackbird) sijoittui ASCA:n viime vuoden paimennustuloslistauksessa avoimen luokan ankoilla sijalle 10., tässä on mukana kaikki ASCA-standings huomioitavat tulokset koko maailmasta. Monet nuoret kasvatit ovat jatkaneet harrastuksiaan mukavasti pelastuskoiralajien, tottelevaisuuden, rallyn tmv. parissa, kiitos omistajille, on kiva kun laitatte näistäkin kuulumisia 🙂 / Several dogs bred by us have been continued to trial and train in different venues. Tinka (Coyote Willow) did two q runs at rally and continues to trial at agility 3rd class. Also Cinna (Crestone Peak) continues to trial at agility 3rd class. Riimi (Chickadee) did TK2 title at obedience 2nd class and moves to 3rd. Hyrrä (Bonanza) continues trialing at agility 2nd class.

15.2.2019 Aussieyhdistys julkaisi Vuoden koira 2018-tuloksensa. Onnea kasvateille omistajineen! Ja onnea kuluvaan vuoteen myös kaikille kasvattien omistajille! Kaikki Suomen aktiiviset aussieharrastajat eivät ole tainneet koiriensa tuloksia tähän kisaan lähettää, mutta rodussa on _paljon_ aktiivisia harrastajia, joten olen tosi iloinen meidän aktiivisista kasvateistamme! Meidän oma laji, pelastuskoiratoiminta, taas ei ole näissä listauksissa mukana. Ja siinä tavoite ei meillä ole koskaan ollutkaan näkyvyys, vaan itse tehtävät. Kasvattajatuloksiin huomioidaan kattavasti eri kasvattien tulokset, eli kennelin tuloksissa kaikkien kasvattien tulokset on muilta osin huomioitu mukaan. Meillä on perheessä koiraharrastuksessa ja -kasvatuksessa pitkät perinteet, mutta tahti on aina ollut maltillinen, sillä meille pentue on iso panostus. Keskimäärin aussiepentue on syntynyt vain noin kerran kahdessa vuodessa, huomioiden myös yhteistyöpentueet. Joten melko pienimuotoista ja vähälukuista Snowtime´s kasvatus on ollut. Siihin nähden olen iloinen että kasvattejamme on näkynyt niin paljon ja monipuolisesti eri lajeissa mukana. VUODEN KOIRA 2018 TULOKSET
RALLYTOKO
11. RTK1 RTK2 Snowtime’s Basecamp – Marika Kettunen 22p

PAIMENKOIRA
7. BH Snowtime’s Blackbird STDsdc OTDds1st legs – Merja Tiainen 6p
8. WTCH BH PAIM-E PAIM1 Justus Rio Bravo – Merja Tiainen 5p
9. Snowtime’s Amaranth STDcs1st legs – Merja Tiainen 4p
10. BH Snowtime’s Tahoka Daisy – Sanna Toivoniemi 1p

KASVATTAJA
6. Snowtime’s- Merja Tiainen 56p

Jenna ja Hyrrä (Bonanza, Link – Rio)  agissa hieno nollavoitto ja nousu kakkosiin, onnea taitavat ☺️!! Kuva Jennan / Congrats to Jenna and Hyrrä (Bonanza) for a class win at agility with a clear run and advancing to 2nd class!! (she surely likes her toys :), photo by Jenna)

Tinka (Tahoka Daisy, Indy – Rio) ja Sanna debytoivat tammikuussa toko:ssa ja hienosti ALO-1 tulos 186 p, onnea taitavat :)! / Tinka and Sanna debuted at obedience trial with nice points and 1st result, congrats!

C-pentueen syntymästä tuli 28.1.2019 jo 6 vuotta! Lämmin kiitos yhteistyöstä tämän pentueen mahdollistamiseksi Marjo ja Siiri <3!! / C-litter (BH S Bar L Naboo – Fi ACH Snowtime´s Deep South) 6 years today. Thank you Siiri and Marjo for your excellent co-op!!

Tammikuussa 2019 Xenan syntymästä tuli 15 vuotta. Xena eli 13.5-vuotiaaksi saakka varsin terveen elämän lähteäkseen lopulta sitten ns. saappaat jalassa. Xenan veli Indy, T-pentueemme isä, kuoli vain 3 päivää ennen 15-vuotissyntymäpäiväänsä. Osanottomme omistajalle, Indy oli hieno koira / Xena and Indy, both great great dogs. Indy, father of our T-pups, passed away only a while ago. Only three days before his 15th Birthday. So sorry for your loss Camilla, he was such a special dog. Just like his sister <3 Thank you Karin <3


Meillä on molemmille roduille pentusuunnitelmia alkuvuoteen 2019! Tiedustelut tervetulleita!

Vuosi 2018 alkaa olla lopuillaan ja on aika kiittää kaikkia kasvattien omistajia sessujen hyvästä hoidosta. Onnea myös kaikille harrastussaralla tuloksia tehneille (alla aakkostettuna ensin aussiet ja sitten japsit), toivottavasti en unohtanut ketään, niin moni teistä harrastaa joten jos jotain uupuu, on se tahatonta (muistuttakaa 🙂 ! )
Snowtime´s Dusty Desert HK3 koulari, RTK1 koulari ja startteja TOKO:n voittajaluokassa,
Snowtime´s Coyote Willow hienoja ratoja agin kolmosissa sekä RTK1 koulari,
Snowtime´s Crestone Peak, luva agin kakkosissa ja siirto kolmosiin,
Snowtime´s Chikadee TOKO AVO-1,
Snowtime´s Bonanza nolla agin ykkösissä,
Snowtime´s Blackbird BH, hyväksytty pelastushaun peruskoe, ASCA-paimennus ankka open class OTDd 2st leg ja Hing in Trial ducks,
Snowtime´s Basecamp RTK2 koulari,
Snowtime´s Amaranth hyväksytty pelastushaun loppupimeäkoe, ASCA-paimennus hyväksytty rata alokasluokan naudoilla,
Snowtime´s Rawah Trail, hyväksytyt pelastushaun perus- ja loppukokeet,
Snowtime´s Tahoka Daisy BH ja PAIM-E,
Snowtime´s Rook hyväksytty lukukoira ja sosped soveltuvuustesti,
Justus Rio Bravo pelastushaun taidontarkastus sekä PAIM1
Japsit:
Kolme uutta valiota!!
Snowtime´s Yoko EE & RKF CH sekä Virossa useaan kertaan VSP, Venäjällä myös VSP sekä Cacib
Snowtime´s Iwahige Go FI & BY MVA sekä ROP-vet ja VSP-vet
Naomi of Konparu Wakata JP FI MVA sekä 12-vuotiaana kahdesti SA ja PN-sijoituksia
Mila (Snowtime´s Yamaguruma) Venäjältä kolmesti Sert, 2 x Cacib, 3 x VSP sekä Virossa ROP ja sert. Agility 1-luokassa 0-rata ja LUVA.
Hilla (Snowtime´s Chie Go) 2 x ROP-pentu ja erikoisnäyttelyn VSP-pentu, junnuluokassa eri.
Myy (Snowtime´s Chuyga Go) Viipurissa 2 x Rop-pentu, junnuluokassa eri
Lilja (Snowtime´s Chanoki Go) 1 x ROP-pentu, junnuluokassa SA
Myytti (Snowtime´s Arashi) ROP-pentu
Haru jr. (Snowtime´s Haruhi) nuo Eh
Minni (Snowtime´s Hirume Go) Agility 1-luokassa 0-rata ja LUVA, 3 näyttelyä valioluokassa joista 3 x SA
Saaga (Snowtime´s Asahi Go) agilityn 1-luokassa tulos, valioluokassa SA
Tao (Snowtime´s Okayama) melkein 10 v. mätsärissä veteraanien 1 ja BIS-3
Ginko (Snowtime´s Ichou Go) agilityn 3-luokasta kaksi 0-rataa ja useita muita tuloksella.Näyttelystä vet eh.
Udo (UdoDirkschneider) agilityn 1-luokassa nollaratoja 3 x LUVA, siirto kakkosiin sekä 2.luokasta nollarata ja LUVA
Snowtime´s kennel kerran ROP-kasvattaja ja BIS-3 kasvattaja, kerran KASV3 KP, SUKOKA RY:n kasvattajapalkinto 2018

Vuoden 2018 ja 2017 uutisia löytyypi täältä

Vastaa