uutisia 2017 ja 2018

Vuosi 2018 alkaa olla lopuillaan ja on aika kiittää kaikkia kasvattien omistajia sessujen hyvästä hoidosta. Onnea myös kaikille harrastussaralla tuloksia tehneille (alla aakkostettuna ensin aussiet ja sitten japsit), toivottavasti en unohtanut ketään, niin moni teistä harrastaa joten jos jotain uupuu, on se tahatonta (muistuttakaa 🙂 ! )
Snowtime´s Dusty Desert HK3 koulari, RTK1 koulari ja startteja TOKO:n voittajaluokassa,
Snowtime´s Coyote Willow hienoja ratoja agin kolmosissa sekä RTK1 koulari,
Snowtime´s Crestone Peak, luva agin kakkosissa ja siirto kolmosiin,
Snowtime´s Chikadee TOKO AVO-1,
Snowtime´s Bonanza nolla agin ykkösissä,
Snowtime´s Blackbird BH, hyväksytty pelastushaun peruskoe, ASCA-paimennus ankka open class OTDd 2st leg ja Hing in Trial ducks,
Snowtime´s Basecamp RTK2 koulari,
Snowtime´s Amaranth hyväksytty pelastushaun loppupimeäkoe, ASCA-paimennus hyväksytty rata alokasluokan naudoilla,
Snowtime´s Rawah Trail, hyväksytyt pelastushaun perus- ja loppukokeet,
Snowtime´s Tahoka Daisy BH ja PAIM-E,
Snowtime´s Rook hyväksytty lukukoira ja sosped soveltuvuustesti,
Justus Rio Bravo pelastushaun taidontarkastus sekä PAIM1
Japsit:
Kolme uutta valiota!!
Snowtime´s Yoko EE & RKF CH sekä Virossa useaan kertaan VSP, Venäjällä myös VSP sekä Cacib
Snowtime´s Iwahige Go FI & BY MVA sekä ROP-vet ja VSP-vet
Naomi of Konparu Wakata JP FI MVA sekä 12-vuotiaana kahdesti SA ja PN-sijoituksia
Mila (Snowtime´s Yamaguruma) Venäjältä kolmesti Sert, 2 x Cacib, 3 x VSP sekä Virossa ROP ja sert. Agility 1-luokassa 0-rata ja LUVA.
Hilla (Snowtime´s Chie Go) 2 x ROP-pentu ja erikoisnäyttelyn VSP-pentu, junnuluokassa eri.
Myy (Snowtime´s Chuyga Go) Viipurissa 2 x Rop-pentu, junnuluokassa eri
Lilja (Snowtime´s Chanoki Go) 1 x ROP-pentu, junnuluokassa SA
Myytti (Snowtime´s Arashi) ROP-pentu
Haru jr. (Snowtime´s Haruhi) nuo Eh
Minni (Snowtime´s Hirume Go) Agility 1-luokassa 0-rata ja LUVA, 3 näyttelyä valioluokassa joista 3 x SA
Saaga (Snowtime´s Asahi Go) agilityn 1-luokassa tulos, valioluokassa SA
Tao (Snowtime´s Okayama) melkein 10 v. mätsärissä veteraanien 1 ja BIS-3
Ginko (Snowtime´s Ichou Go) agilityn 3-luokasta kaksi 0-rataa ja useita muita tuloksella.Näyttelystä vet eh.
Udo (UdoDirkschneider) agilityn 1-luokassa nollaratoja 3 x LUVA, siirto kakkosiin sekä 2.luokasta nollarata ja LUVA
Snowtime´s kennel kerran ROP-kasvattaja ja BIS-3 kasvattaja, kerran KASV3 KP, SUKOKA RY:n kasvattajapalkinto 2018

Yoko pyörähti Venäjällä ollen VSP kera Sertin ja ekan Cacibin, onnea!!

Viikonloppuna messukeskuksen näyttelyssä mukana viisi Snowtime´s japsia, kaikki narttuja ja enempi tai vähempi turkinvaihdolla, joten suuria odotuksia ei ollut.Kaikki koirat olivat kuitenkin todella hienosti mukana, junnukoiratkin niin reippaita, ja ihan mukavin tuloksin:
15.12.Helsinki winner
Snowtime´s Chanoki Go jun eri 2, SA
Snowtime´s Chuya Go jun eri 3
Snowtime´s Chie Go jun eri 4
Snowtime´s Hirume Go val eri3 sa
Snowtime´s Iwahige Go vet eh2
Snowtime´s kasvattajaryhmä 2
Ja su 16.12.Voittaja
Snowtime´s Chanoki Go jun eh4
Snowtime´s Chuya Go jun eh
Snowtime´s Chie Go jun eh
Snowtime´s Hirume Go val eri4 sa
Snowtime´s Iwahige Go vet eh2
Snowtime´s kasvattajaryhmä 3, KP Tuomarin kommentein oli ilo, että oli ryhmä joka koostui täysin nartuista. Silläkin että rodussamme nartut ovat tyypillisemmin vähäisemmällä turkilla 🙂

Aika on hurahtanut sitten elokuun ! Laitellaas näitä kuulumisia ajan tasalle! Olen ollut todella vähän netin äärellä, sillä niin työ kuin harrastuksetkin vievät ulos ja koiriemme pariin. Jos olet laittanut sähköpostia, laittaisitko uudelleen, vastaamme kyllä mielellämme.

Aloitellaas viimeisimmistä kuulumisista. Tervetuloa Suomeen Cera (Mi Sombra´s Ocean of Storm)! Ja kiitos luottamuksesta Nina sekä Paula, jonka tykönä Cera asustaa yhteistyökodissaan. Kuva Paula Salomäki

Mukava on ollut saada kuulumisia kasvateista, kiitos kaikille, niitä on ihana kuulla.
Monet ovat käyneet kokeissa, näyttelyissä ja harrastuksissa. Päivittelen tuloksia ja kuulumisia tänne. Toivottavasti en unohda ketään, laittakaa viestiä jos jokin puuttuu!
Tuloksia on tullut kuluneen kesän ja syksyn aikana niin pelastuskoira-, agility-, pk-toko-kokeista kuin näyttelyistäkin. Rio (Justus Rio Bravo) sai hyväksytyn tuloksen pelastusjälkikokeesta, Sisu (Rawah Trail) pelastushaun perus- että loppukokeesta, ja Gila (Blackbird) peruskokeesta. Reino (Rook) suoritti hyväksytysti Sosped soveltuvuustestin, hyvää työtä Arja ja Mirva! Agilityjapsit Ginko (Ichou Go) ja Udo (UdoDirkscneider) ovat kisanneet mukavin tuloksin ja pieni Haiku-pentukin (Gen) aloitellut treenejään, hienoa Hanna-Leena! Wuoksen seuranmestaruuskisoissa Mediluokassa Udo 0rv sija 2. Ginko 5rv sija 3. Ja aiemmin Lappeenrannassa Udolle B agilityradalta yliaika nolla, sija 1.
A hyppyradalta 0, LUVA, sija 2. Syyskuun alkupuolella Kouvolassa piirinmestaruuskisoissa Ginkolle yksilöradalla hypäriltä tulos, agiradalla hyl. Medi joukkuekisa päivän päätteeksi. Ginko teki joukkueelle 0. Ja Udo hylyn. Udo (UdoDirkschneider, Finboy – Hime) WUOKSen kisoissa medi1 luokan ekalta agiradalta nopea rata, 0rv, sija 1. OIVA. Onnea Hanna-Leena, ootte taitavia!

Japsien erkkarissa Hilla (Snowtime´s Chie Go), VSP-pentu. Siskolikat Myy (S. Chuya Go) ja Lilja (S. Chanoki Go) luokassaan pek 3 ja pek 4. Kiitos kaunis kaikille pupsien omistajille, reippaita pupseja, hyvää kokemusta 

Yoko on piipahtanut ulkomailla ja tuloksena Virosta kaksi sertiä, onnea Pia ja Eveliina! Aussie Riimille tottelevaisuuskokeesta avo-1 tulos, onnea! Islalle (Basecamp) toinen rallytokon avo tulos hienoilla pisteillä 97/100.  Kesällä Gilalle (Blackbird) hyväksytty BH. Vanha herra Dusty (Dusty Desert) puolestaan pyörähti Finascin toko ja rallytoko-kisoissa mukavilla tuloksilla männä viikonloppuna, onnea 🙂 Dusty on myös ahkeroinut tämän vuoden aikana pari HK3 koularia ja startannut TOKO:n VOI-luokassa. Hienossa kunnossa siis vielä 10-vee!

Uuden valionkin saimme kun Haru – 12 v!! – sai Suomen muotovalion arvoon oikeuttavan sertinsä Joensuussa sijoittuen samalla pn-3. Tyttärensä Iita (Iwahige Go) oli pn-2 ja Vsp-veteraani. Lilja (S. Chanoki Go) Rop-pentu, onnea Satu! Rommin (Roaring Plains) selkäkuvat puhtaat VA0 (normaali), lukumäärä: 0 SP0 (puhdas), LTV0 (normaali). Tinkalle (Coyote Willow) rallysta alokasluokassa hienot pisteet 96/100 ja siis hyväksytty tulos, onnea 🙂  Saga (Asahi Go) kävi silmäpeilissä ja nyt valitettavasti aiemmin terveistä silmistä tuli kaihi-diagnoosi, onneksi kuitenkin sellaista muotoa että ei pitäisi koiraa kuunaan haitata. Kiitos Taru ja Terhi! Tämä vain osoittaa että hyvä niitä silmiäkin on tutkia. Mikon (Matteo) lonkat C/C ja kyynärpäät 0/0, kyllä niillä kelpaa japsin pomppia 🙂

Snowtime´s miitinkiä vietettiin Lappeenrannassa 11.8. ja samalla Lappeenrannan näyttelyssä mukana Snowtime´s sessuja pennusta veteraaniin. Oli ihana nähdä teitä kaikkia, iso kiitos kun tulitte <3!!! Osa koirista oli turkinvaihdolla ja nuoret koirat vielä tutustumassa koko näyttelytouhuun, mutta hienoja sessuja olivat kaikki. Kiitos kaikkien omistajille koirien hyvästä ja reilusta kohtelusta, ja hyvästä yhteishengestä jotka aina lämmittävät kasvattajan mieltä. Iso kiitos myös kaikille kasvattajaryhmään osallistuneille, tätä ei tehdä yksin!! Viikonlopun myötä meillä on myös yksi uusi valio eli Iita (Snowtime´s Iwahige Go) kellä ennestään sert valko-venäjältä, joten vahvistunee Fi & By MVA.

Snowtime´s Chie Go ROP-pentu, KP
Snowtime´s Chanoki Go PEK2, KP
Snowtime´s Chuya Go PEK3
Snowtime´s Gen PEK 4
UdoDirkschneider avo Eh2
Snowtime´s Arashi jun H
Snowtime´s Asahi Go val eri 2 SA PN-4
Snowtime´s Hirume Go val eri 1 SA PN-2
Naomi of Konparu Wakata JP vet eri 2 SA PN-3 Va-Sert 12-vuotiaana!
Snowtime´s Ichou Go vet Eh3
Snowtime´s Iwahige Go vet eri1, SA pn-1, Sert, ROP, Fi Mva
Snowtime´s ROP-kasv BIS-3 kasv

Kesän aikana on ollut paljon mukavia tapahtumia ja paljon on tullut myös tuloksia ja kuulumisia päivitettäväksi 🙂 Toivottavasti en ole unohtanut mitään tai ketään.

Rommi (Roaring Plains, Pubi – Isla sr) lonkat A/A, kyynärpäät 0/0, silmät OK! Kiitti Tarja! Nyt on koko R-pesue kuvattu, kiitos omistajille!

Asca paimenkisoissa sunnuntaina 5.8. Källille (Amaranth) lampailla STDs 1st leg (alokasluokan hyväksytty rata) ja Gilalle (Blackbird) ankoilta OTDd 1st leg (avoimen luokan hyväksytty rata) mukavilla pisteillä, mistä johtuen Gilalle palkinto High In Trial open class ja kyseisen kokeen korkeimmat yhteispisteet (High in Trial combined) 🙂 Muilta osin kertyi hyvää kokemusta ja hyvää työtä

Japaninpystykorvan tuontipennulle (narttu) etsitään sijoituskotia 🙂 Meillä on ollut useita yhteistyökoiria melkein 20 vuoden ajan, ja näistä on ollut pelkästään hyviä kokemuksia ja hyvällä yhteistyöllä. Pentu on reipas, avoin ja voisi sopia myös harrastuskaveriksi. Kysy lisää jos pentu kiinnostaa.

Ihana Yoko (S. Yoko, Dany – Iita) Virossa kahdesti VSP, onnea :)!

Aussieyhdistyksen perinteisen paimennuksen kokeissa kiva viikonloppu. Aluksi kerättiin koirien kanssa kokemusta ja muistuteltiin mieleen mitä kaikkea pitikään huomioida, viimeaikoina kun ei olla suuremmin paimennettu vaan tehty muuta. Toisena päivänä homma menikin paremmin ja Rion kanssa saimme PAIM1-radan hyväksytysti läpi arvosanalla eri ja Gilankin kanssa esikokeen hyväksytty rata jäi vain kahden pisteen päähän.

Sisarukset Hilla (S. Chie Go) ja Myy (S. Chuya Go) pentunäyttelyssä, Hilla ROP-pentu ja Myy kakkonen. Onnea ja kiitos Henna ja Viivi :)!!

Mila (Yamaguruma) hienosti Agiråkissa kaksi rataa. Toiselta hyl mutta hyppäriltä nätti 0. Onnea taitavat Pihla ja Mila :)!!

Heinäkuussa onkin ollut oikea synttärikimara! A-pentue (aussie, Riffi – Isla sr.) täytti 4 v. ja D-pentueenkin syntymästä (aussie, Noah – Xena) tuli jo 10 v.! <3 Heinäkuussa tuli myös japsipentueille synttäreitä, U-pentueen (Hoppu – Sissi) syntymästä 9 vuotta, ja N-pentueen (Sendo – Haru) syntymästä 10 vuotta!

Heinäkuussa Riimi (Chickadee) TOKO AVO-2

H1-pentue (Rico – Vilma) täytti 4 v.! Onnea Vili, Helka ja Minni!

Tallinnassa nuori Myy (S. Chuya Go) debytoi pentuluokassa tuloksella ROP-pentu ja sukulaiskoira Mila (Yamaguruma) ROP ja sert, onnea :)!!

Agilityn SM-kisoissa edustamassa mukana kasvatti molemmista roduista, wau! Onnea hienosta työtä Hanna-Leena ja Ginko sekä Noora ja Tinka!!

Muistoissamme ihana Daco (Delaware River, syöpä) 2008 – 2018

Kesäkuun Snowtime´s tapaaminen yhdessäolon ja treenailun merkeissä keräsi mukaan kolmena päivänä noin kolmisenkymmentä koirakkoa. Ihana oli nähdä kaikkia, niin hyvällä asenteella ja yhteistyöllä toimivia koirakkoja. Ootte tehneet koirien kanssa hyvää työtä, kiitos <3!! Kiitos sunnuntain hyvätä jälkikoulutuspäivästä kouluttajille Saila Kytömäki-Kosonen & Kalle Kosonen! Kuvia galleriassa.

Pieni Lilja (Chanoki Go) ekassa mätsärissään pentujen 4., hyvää työtä Satu!  Isänsä ja äitinsä tyttö selvästikin; iloinen pakkaus!

Dusty (S. Dusty Desert) on ahkeroinut hakukokeissa kevään mittaan tuloksena pari HK3 koularia 2-tuloksella, hyvää työtä Kikka!

S-pentue (Isla & Riffi) on nyt rekisteröity. Pennut, Gila ja Riffi on myös silmäpeilattu ja kaikki ok, sekä pentutarkastuksessa asiat pennuilla ok.

Haiku (Gen, Udo – Iita) debytoi match showssa hienosti Bis-5 ja Hilla (Chie Go, Aksu – Minni) pienten punaisten 4. Hyvää työtä 🙂

Tinka (Coyote Willow) on jatkanut kisaamista agin kolmosissa ja Dusty (Dusty Desert) PK-haun 3-luokassa.

S-pentueella (Isla & Riffi, synt 2018) on nyt nimet ja omat sivut.

Paljon onnea Sanna ja BH PAIM-E Snowtime´s Tahoka Daisy alias Tinka!

Remun (S. Roadrunner) lonkat C/C ja kyynärpäät 0/0, kiitos kuvaamisesta Timo!

17.4.2018 syntyi 5 aussien pentua, 3 urosta ja 2 narttua, yhdistelmästä Riffi & Isla, Lisää infoa pentueen omalta sivulta täällä. Tämäkin pentue toteutuu yhteistyössä.  Pennut täyttivät 3 viikkoa ja uusia kuvia lisätty galleriaan. Jos työtaustainen perheenjäsen & harrastuskaveri kiinnostaa, otapa yhteyttä.

Källi (Amaranth) hyväksytty Pelastuskoiraliiton haun loppukoe (pimeä). Olen erityisen iloinen siitä että sen molemmat hyväksytyt kokeet on olleet koiralle & ohjaajalle vieraissa maastoissa ja koiralle vierailla maalimiehillä.

Rio (Justus Rio Bravo) harjoitteli jäljestystä ja osallistui suureen Vapepan yhteisharjoitukseen 6.5. Hyvin jaksoi tehdä 3 tuntia etsintää vaikka Rion tarkastamat alueet olivat ns. tyhjiä eli palkkaa ei tullut. Muun ajan Rio sai nauttia huomiosta ja rapsutuksista.

Myytti (Arashi) ensimmäisessä näyttelyssään Parikkalassa ja tuloksena Rop-pentu. Onnea ja kiitos Taru!!

C-pentueen tytöt treffasivat, ihana oli nähdä teitä kaikkia!

Muutettiin pikkuisen suunnitelmia, toinen aussiepentue suunnitelmissä loppuvuodelle  2018.

Myös Riffin prcd-PRA geenitestitulos odotetunlaisesti n/n eli ei kanna altistavaa geeniä ja sen jälkeläisillä siten ei ole kohonnutta riskiä sairastua prcd-PRA, DM tai CMR

Riffin DM geenitestitulos n/n melkolailla odotetunlaisesti eli se ei kanna altistavaa geeniä.

Virallisessa silmätarkastuksessa Rio (Justus Rio Bravo) ja Källi (Snowtime´s Amaranth) ja molemilla silmät edelleen terveet.

Dusty (S. Dusty Desert) ja Kikka ovat taituroineet kahdessa lajissa, uusi aluevaltaus Nosework josta virallinen eukalyptys hajutesti hyväksytty! Ja hakukokeesta 2.tulos sekä koulari HK3, paljon onnea!!

Minni (Hirume Go) virallisissa terveystarkeissa, sydänkuuntelu OK, ja silmien sekä polvien uusintatarkastus sama kun aiempikin eli silmät OK, polvet terveet 0/0. Kiitos Henna!

Iitan tytär Mila (Yamaguruma) Venäjällä viikonloppuna ja tuloksena molemmilta päiviltä PN1 VSP SERT ja CACIB. Paljon onnea Pihla ja isot kiitokset Pihla, Henna ja Pilvi!! Ja kiitos Pihla Milan hyvästä hoidosta! Turkinvaihdollahan neitikoira oli, mutta se ei menoa haitannut

O-pentueen (japsi) syntymästä tuli keväällä kuluneeksi 9 vuotta ja R-pentueen jo 11 vuotta! Paljon onnea! Kuvassa Pepi (CH Snowtime´s Romio) 11 v. Kiitos Riitta!

Mila (Yamaguruma) virallisissa selkäkuvissa ja puhdashan se oli, kuten aiempi antoi ymmärtää. Mutta onpahan nyt virallisena, kiitos Pihla!! Eli VA0, SP0 ja LTV0

Isla (Basecamp, Link – Rio) kiittää aussieyhdistystä kunniakirjasta (rally-tulokas 3. sija) ja kasvattaja Marikaa hyvästä työstä & yhteistyöstä 

Silmäpeilissä on käynyt 2-vuotiaana Onni (Tundra) ja melkein 2-vuotiaana Remu (Roadrunner) ja molemmilla näkimet kunnossa

Melli (Shinju) jälleen 13-vuotiaana japsiyhdistyksen vuoden jälkeläisnarttu ja veteraanien viides!! On aina mukava jos kasvatinomistajat harrastaa, mutta kasvattajana olen iloinen, että on saanut kasvattaa koiran, joka sen lisäksi että on ollut pitkän ikänsä terve ja menestynyt (mm. CIB, agility sekä 13-vuotiaana RTK1 ja avo-tulos rallystä), on omistajilleen tärkeä ja pidetty perhekoira. Ja tuottanut samantapaisia jälkeläisiä neljässä eri pentueessa !! Mellin takana on kolme meidän omaa edesmennyttä koiraa; Aksu, Sissi ja Timi. Iso iso kiitos Mellin loistavasta hoidosta ja sen kanssa tehdyistä taitavista jalostusvalinnoista omistajalle Soilell

Kaikki T-pennut (aussie, Indy – Rio) kuvattu!! Ja not too bad!! Kaikki kuusi kynäristä 0/0, lonkat 5/6 terveet A tai B, ja yksi C. Kiitos omistajille!! Isäkoira on ulkomainen ja siellä terveeksi tutkittu, mutta siitä syystä ei näy sillä tuloksia tietokannassa.

Silmäpeilissä 2-vuotiaana on käyneet myös Onni (Tundra) ja Remu (Roadrunner) melkein 2-vuotiaana, ja molemmilla näkimet kunnossa.

Melli (Shinju) jälleen 13-vuotiaana japsiyhdistyksen vuoden jälkeläisnarttu ja veteraanien viides!! On aina mukava jos kasvatinomistajat harrastaa, mutta kasvattajana olen iloinen, että on saanut kasvattaa koiran, joka sen lisäksi että on ollut pitkän ikänsä terve ja menestynyt (mm. CIB, agility sekä 13-vuotiaana RTK1 ja avo-tulos rallystä), on omistajilleen tärkeä ja pidetty perhekoira. Ja tuottanut samantapaisia jälkeläisiä neljässä eri pentueessa !! Mellin takana on kolme meidän omaa edesmennyttä koiraa; Aksu, Sissi ja Timi. Iso iso kiitos Mellin loistavasta hoidosta ja sen kanssa tehdyistä taitavista jalostusvalinnoista omistajalle Soilelle!

1.3. olikin tuplasynttäripäivä ja aika hauska sellainen, sillä R-pentue täytti 11 v. ja Y-pentue 3 v. Onnittelut! Hauska sattuma on, että Y-pentueen isä on R-pentueen Dany, joten isällä ja pennuillaan on sama syntymäpäivä – 8 vuotta vaan välissä! Mellin R-pentueesta iso kiitos co-kasvattajalle Soile kaikesta yhteistyöstä!! R-pennut syntyivät ja kasvoivat Soilen hyvässä huomassa!

Mila (Yamaguruma) virallisissa selkäkuvissa ja puhdashan se oli, kuten jo lonkkakuvien yhteydessä tarkastelu antoi ymmärtää. Mutta onpahan nyt virallisena, kiitos Pihla!! Eli  VA0, SP0 ja LTV0

Ihania uusia kuvia Minnin ja Aksun pennuista, kiitos kaunis Sinimarian Photography! Tässä alla koko nelikko

C-pentue (Minni-Aksu) on nyt eläinlääkärin tarkastama, mikrosirutettu ja rekisteröity! Pentueessa yksi pentu vapaana, pennut ovat nyt 6-viikkoisia. Pentueen emo Minni (Hirume Go) on siirtynyt Hennan omistamaksi sijoitussopimuksemme mukaisesti, tuhannet kiitokset yhteistyöstä Henna <3!!

Minnin ja Aksu japsipentueesta on mukavanoloinen poika vielä varattavissa omaan hyvään kotiin. Lisää infoa pennut-sivulla

Päivitetty kasvateille uusia kuvia vähän sinne ja tänne

G-pentueen isä Udo debytoi agikisoissa, joista eka hyppäri hyl, mutta B agilityradalla eri, 0rv, LUVA. Paljon onnea Hanna-Leena!

Suomen aussieyhdistys julkaisi vuoden aussie 2017 tulokset ja Isla (Basecamp) Vuoden Rally-toko-tulokas -kilpailussa jaetulla sijalla 3. Paljon onnea Marika, hyvää työtä! Vuoden paimenaussie-sarjassa Gila (Blackbird) 6. ja Källi (Amaranth) 7. Snowtime´s kasvattaja 5. Lämmin kiitos ihan kaikille kasvattien omistajille koiruuksien hyvästä hoidosta, aktiivisuudesta ja yhteistyöstä.

Vanha puhelimeni meni rikki, uusi puhelin löytyi ja samasta numerosta tavoittaa edelleen. Mutta mikäli olet koettanut tavoittaa puhelimella 26. – 28.1. välisenä aikana, voi olla että yhteydenottosi ei ole minua tavoittanut. Yritäthän uudelleen joko puhelimella tai sähköpostilla.

Japaninpystykorvan pennuille on alustavasti kodit odottamassa.

C-pentue (Nabu – Riesu) täytti 5 v. Paljon onnea!

H2-pentue (Nipsu – Iita täytti tammikuussa 1 v. Onnittelut!

Aksulle (MultiCH Accel of God Mount JP) ja Minnille (Multi CH Snowtime´s Hirume Go) syntyi pentuja 9.1.2018. Kaikki sujui hyvin ja meillä on 1 uros ja 3 narttua. Nämä pennut syntyvät ja kasvavat Lappeenrannassa Hennan tykönä taatusti hyvässä hoidossa.

G-pentueelle on tehty oma kuvagalleria. Tästä Iitan ja Udon pentueesta vielä 1 pentu vapaana, lisää infoa pentu-sivulla.

Japaninpystykorvan pentuja syntyi Iitalle (Iwahige Go) ja Udolle (Udidirkschneider) 16.12.2017. 3 narttua ja 2 urosta. Mahdollisesti 1-2 pennuista voisi olla varattavissa. Lisää infoa pennut-sivulla. Odotettavissa japaninpystykorvan pentuja myös Minnille (Hirume Go), pentueen isänä on Aksu (Accel of God Mount JP).

Australianpaimenkoiran pentue suunnitelmissa keväälle 2018

Summataanpa vanhan perinteen mukaan mennyttä vuotta uuden kynnyksellä. Vuonna 2017 pidimme paljon treenejä ja tapaamisia ja oli ihana nähdä paljon kasvatteja omistajineen. Paljon saatiin käydä mekin mukana treenaamassa ja harrastamassa ihanissa porukoissa ympäri Suomen ja Euroopan, tästä on taas hyvä jatkaa, lämmin kiitos kaikille!! Olemme ihan älyttömän iloisia siitä, miten hyvät kodit ja omat ihmiset kasvateillamme on, kiitos siitä !! Kuluneeseen vuoteen kuului suruakin, sillä 2017 kolme upeaa koiraa jatkoi matkaansa sateenkaarisillalle, Riesu (Fi AVA Snowtime´s Deep South, leukemia, n. 9 v) ja Xena (BH TK1 RH-FE ATDsd OTDc Diamond Bluff Paris Texas, VIRTA), 13,5-vuotiaana (vanhuus) ja Sendo (CIB & Fin & BY & Rus Mva RKFV-09 Snowtime´s Sendoh, vanhuus 12,5-v) , mutta myös iloa pentujen myötä. Paljon rakkaita muistoja jäi kaikista kolmesta, ja ne jäivät elämään jälkeläistensä kautta.

Tuloksia ja harrastuksia 2017:

Naomi of Konparu Wakata JP debytoi rally-kokeessa 11-vuotiaana ja sai tuloksen.

Onnea uusille valioille Fi & Rus MVA Snowtime´s Amadokoro ja CIB & Ee & Balt Snowtime´s Hirume Go AGI-1, Minnillä myös mukavia agiratoja.

Onnea RTK1 koularista sekä rallyn avoimen luokan tuloksesta ja veteraani-Rop tai –VSP-tuloksista 13-vuotiaalle Mellille, Snowtime´s Shinju!

Onnea Ginkolle Snowtime´s Ichou Go useista hienoista AGI-3 radoista, joukossa nollia.

Onnea Milalle Snowtime´s Yamaguruma AGI-1 LUVA ja mukavia ratoja ja näyttelystä avo eri, sekä velipojalle Nemolle Snowtime´s Yoshihiro AGI-1.

Paljon on joukossa myös aktiivisia japseja joilla on harrastuksia vaikka ei ehken vielä tuloksia.

Snowtime´s Deputy Sheriff ASCA nauta advanced 1. sija (ei Q), Riffi kävi myös pimeäjäljen loppukokeessa, josta ei tulosta. Se toimii työkoirana paimenessa ja ryhmien mukana maastossa, mutta 10-vuotta lähentelevänä viettää jo ansaittuja osaeläkepäiviä hyppylajeista kuten PK tai agi. Silmäpeili OK (9 v).

Justus Rio Bravo pelastushaun loppukoe (pimeä, taidontarkastus) ja ASCA nautarata advanced. Toimii työkoirana paimenessa sekä ryhmien mukana. Silmäpeili OK (6 v)

Snowtime´s Amaranth hyväksytty pelastushaku peruskoe ja ASCA nautakoe started STDc 1st leg. Kouluttautumassa työkoiraksi. Silmäpeili OK (3 v)

Snowtime´s Blackbird harrastaa ja kävi kokeissakin jo laajalla rintamalla (peko, pk, paimennus, toko, rally) ja sai TOKO ALO-3 ja ASCA paimennuksesta viimeisteli STDscd. Avustaa jonkin verran työtehtävissä. Silmäpeili OK (3 v)

Snowtime´s Dusty Desert PK haku- ja jälkikokeissa hienosti koularit JK3 ja HK3, silmäpeili OK (9 v)

Snowtime´s Delaware River sai pentueen Wirneen-kenneliin

Snowtime´s Crestone Peak AGI-2 2 x LUVA, paimentaa.

Snowtime´s Coyote Willow AGI-3 useita nollaratoja ja eka SERT, paimentaa.

Snowtime´s Chickadee TOKO AVO-1 sekä 2- ja 3-tuloksia. Riimi kävi myös luonnetestissä 55p. ja on osoittanut paimennusviettiä
.
Snowtime´s Bonanza AGI-1, Rallyssä RTK1 ja kaksi hyväksyttyä rataa 2-luokassa, paimentaa, silmäpeili OK (4 v,) ja selän röntgentutkimus SPO0.

Snowtime´s Basecamp RTK1 MH-kuvaus suoritettu, silmäpeili OK (3 v), paimentaa.

Snowtime´s Buffalo Peak harrastaa pelastusjälkeä ja –hakua, paimentaa.

Snowtime´s Amargosa TK1

Snowtime´s Arizona Iisa on taitava jalkapalloilija, varsinainen koirien Maradona

Snowtime´s Tahoka Daisy lonkat A/B, kyynärpäät 0/0, selkä LTV1 VA0, silmät terveet (1 v). Tinkan päälajeina on pelastuskoiratoiminta ja paimennus.

Snowtime´s Tundra lonkat A/A kyynärpäät 0/0. Onni harrastaa laajalla rintamalla hakua, jälkeä, tokoa, nosea ja paimentaa.

Snowtime´s Tanoak Freddiekin harrastaa laajalla rintamalla, päälajina pelastuskoiratoiminta, paimentaa.

Snowtime´s Texas Oak lonkat B/A kyynärpäät 0/0. Purri harrastaa agility ja hakua ja on käynyt myös paimenessa.

Snowtime´s Tawny Eagle lonkat B/B, kyynärpäät 0/0

Snowtime´s Towhee terveystutkimuksissa lonkat C/C, kyynärpäät 0/0, silmät terveet (2 v). Ninjan harrastuksiin kuuluu patikointi ja agilityäkin se on treenannut.

Snowtime´s Raven lonkat A/A, kyynärpäät 0/0, selkä LTV0 VA0. Ringa harrastaa agia, tokoa, paimennusta ja on se tehnyt alkeita myös peko-toimintaan.

Snowtime´s Rawah Trail lonkat A/A, kyynärpäät 0/0. Sisun päälaji on pelastuskoiratoiminta.

Snowtime´s Rook lonkat A/A kyynärpäät 1/1. PAIM-T. Valmistunut lukukoiraksi. Reino harrastaa myös laajalla rintamalla hakua ja tokoa, Reino on käynyt myös tutustumassa paimenessa.

Snowtime´s Roadrunner Remu harrastaa myös laajalla rintamalla päälajeinaan PK-haku ja –jälki, toko, paimentaa myös

Snowtime´s Roaring Plains, Rommi tekee tokoa ja on se pyörähtänyt raunioradallakin

Snowtime´s Iwahige Go pyörähti Jyväskylän näyttelyssä ja hienosti vieraan ihmisen esittämänä avo eri2.

Sagalle Fi MVA Snowtime´s Asahi Go syntyi A2-pentue kesällä 2017. Yoko Snowtime´s Yoko kävi terveystutkimuksissa, jotka eivät olleet kaikilta osin ihan priimaa, mutta tämäkin on hyvää tietoa rodussa jota tutkitaan edelleen missään muualla päin maailmaa vähän tai ei ollenkaan, lonkat B/B, kyynäret 0/0, polvet 0/0, sydänkuuntelu OK, silmät muuten OK mutta toisessa puutteellinen kyynelkanavan aukko, selkä LTV4, VA1, SPO0. Yoko pyörähti myös avoimessa luokassa tuloksella avo eri.

Toivottavasti en unohtanut mitään, on niin ihana miten monipuolisesti harrastavia koirakkoja.