Justus Rio Bravo

WTCH BH PAIM1 PAIM-E Justus Rio Bravo ATDdsc
OTFDs 1st leg ASCA DNA-CP
”Rio”

narttu
synt. 5.4.2011 USA
kasv. Marti Parrish, Justus kennel

silmät OK 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2017, 2018, 2019
lonkat A/A
kyynärpäät 0/1
selkä kuvattu, ei muutoksia
Geenitestit
HSF4, CMR, prcdPRA, MDR, DM n/n + MyDogDNA testipaneeli 2019 (ei kanna mitään em. paneelissa testattuja sairauksien geenivirheitä)

musta valkein merkein
pitkä häntä
kaikki hampaat, purenta ok

Rio tuli Suomeen noin 4 kk:n iässä. Se on ASCA paimennuskäyttövalio (WTCH = working trial champion). Rio on startannut myös kerran ASCA:n farmikisoissa ja saanut hyväksytyn radan. Kennelliiton perinteisen paimennuksen esikoe sekä 1-rata hyväksytty. Hyväksytty Pelastuskoiraliiton pelastushaun peruskoe ja loppukokeet (päivä- ja pimeäosuus) sekä pelastusjäljen peruskoe sekä erinäisiä taidontarkastuksia. Hyväksytty pelastuskoirien viranomaistarkastus (VIRTA), toimii kahdessa hälytysryhmässä

Rio toimii paimenena kotona ja harrastaa pelastuskoiralajeja ja tokoa. Tavoitteena meillä on ollut käytännön työtehtävät paimenessa ja pelastuskoirapuolella, joissa Rio onkin ollut mukana pitkään ja näitä silmälläpitäen sitä on koulutettu pennusta lähtien. Rio on helppo palkata leikillä ja nameilla. Se pitää erityisesti lapsista. Vieraat ihmiset ja koirat ovat ok,  suhtautuu neutraalisti tai ystävällisesti.

Täysin kolhuitta pentuiästä ei selvitty, mutta muuten on ollut terve. Rio on erittäin atleettinen, nopea, ketterä sekä alustavarma eivätkä äänet ole tuottaneet ongelmia. Sen kanssa on myös vaellettu useita matkoja vaativissa maastoissa, ja se on osoittanut maastokelpoisuutensa erinomaisesti. Sen kanssa on myös ”huiputettu” muutama vuorenhuippu 1000 – 2000 mpk.

Thank you Marti!

HOF WTCH Justus Spin DNA-vp

HOF Misty Ridge Nitro RTDc STDs DNA-vp

WTCH 45 Ranch Wind Wolf PATDcs RTDcs 

WTCH Bar LW Miss Red Spur RD DNA-CP

Justus One Tuff Cookie DNA-VP STDdsc

WTCH 45 Ranch Bull Tuff RTDs DNA-VP

WTCH Justus N Katie McCain RTDs DNA-VP

Vaquero’s Jesica McCain DNA-vp WTCH Vaquero’s Cole Younger, AFTDs

HOF WTCH Deharo´s Shaman of Vaquero, PATDC, RTDC, DNA-CP

HOF WTCH Vaquero´s Silver Belle, RS-O, JS-O, TN-N, CL2-R, CL2-F, CGC, DNA-CP

HOF WTCH Justus Jesica James of Vaquero, PATDc, HRD IIIs, HTD IIs, DNA-VP HOF CH Casa Buena Cadillac Jack,, OTDDS, STDC X
HOF WTCH Justus N Katie McCain, RTDS, DNA-VP