Uutta

L-pentueen pennuille omat sivut

Sisulle (Rawah Trail) pelastushaun päiväkokeen taidontarkastus, onnea Mirva!

Aussienpennut kävivät virallisessa silmäpeilissä 13.5.2020 ja saivat samalla mikrosirut ja me saimme siten myös rekisteröinnin vireille. Kaikilla viidellä pennulla oli silmät terveet ennen ja jälkeen tippojen, ja sirutusten laittoa eivät edes huomanneet. Kiitos loistavasta asiakaspalvelusta Eläinklinikka Norppa ja hoitanut eläinlääkäri. Pennuilla on nyt myös nimet. Tällä kertaa kirjaimella, joka on L. Tätähän ei Japanin kielessä esiinny, joten nyt tuli mahdollisuus käyttää tätäkin kirjainta toisessa rodussa. Pentujen nimissä vilistää jälleen nimiä Yhdysvaltain luonnosta. Ja koska tämä on uusintapentue Tres Hombres-pentueesta, tuli mukaan muutama twisti myös ZZ Topista jälleen.

Päivityksiä 10.5.2020
Olemme saaneet useita mukavia yhteydenottoja aussiepentueeseemme, ja uskomme että nämä pennut löytävät kodit niiden joukosta. Jos koiramme ja kasvatuksemme kiinnostaa, älä silti epäröi olla yhteydessä mahdollisista suunnitelmistamme.

Gilan ja Källin pennut täyttivät viikon. Kaikki ovat lähteneet kasvuun kuten kuuluukin ja Gila on hoitanut niitä hyvin. Lisää infoa pentueesta pennut-sivulla.

Meillä on aussienpentuja! 7.4.2020 syntyi 4 narttua ja 1 uros. Kaikki sujui hyvin. Lisää yhdistelmästä täällä.

Pentusuunnitelmia 2020 myöhemmin yhteistyössä japsille. Lisää infoa kasvatuksestamme ja tulevista suunnitelmista päivitetään pennut-sivulle. Snowtime´s pentueita toteutetaan harvakseltaan. Jokainen pentue on tarkoin harkittu.  Omat koiramme ovat myös harrastuskoiria ja tämä vaikuttaa myös suunnitelmiimme. Mikäli pentu kiinnostaa, kannattaa olla yhteydessä hyvissä ajoin, sillä usein meillä on ajatus tulevista kodeista olemassa jo melko hyvissä ajoin ennen pentueen toteuttamista.

Milalle (S. Yamaguruma) ja Pihlalle luokkanousu agilityn kakkosiin ja OIVA, onnittelut!

Isla (Basecamp) toka voittajan rata rallytokossa ja toka tulos, onnea Marika!

Purrille (S. Texas Oak) ja Sisulle (S. Rawah Trail) hyväksytyt BH-kokeet, onnea!

Haikulle (S. Amargosa) TK2 koulari tottelevaisuuskokeesta, onnea!

Gilalle (S. Blackbird) tunnustuspalkinto ASCA:n ankkapaimennuskokeesta. Gila sijoittui ASCA:n yhden vuoden tuloslistauksessa sijalle 10. avoimen luokan ankkatuloksellaan. Tässä on huomioitu kaikki ASCA:n paimennuskoetulokset ympäri maapalloa, mukaan lukien myös siis rodun kotimaa USA.

Snowtime´s koiria ja kasvatteja molemmista roduista on osallistunut vuoden 2019 aikana lukuisiin eri terveystarkastuksiin. Näistä suurin osa on täysin vapaaehtoisia tutkimuksia. Kaikki tulokset ovat julkaistuja koiranetissä tai ajallaan kotisivuilla (= tulokset jotka eivät päivity koiranettiin tai tulokset jotka on saatu kauan aikaa sitten ajalta ennen niiden virallistamista). Australianpaimenkoiria tutkitaan laajasti ja tällä on pitkät perinteet eri puolilla maapalloa. Japaninpystykorvia huomattavasti vähemmin ja pääasiassa polvet.

Nuori ja karvaton Myy (Snowtime´s Chuya Go) käväisi hiljattain Latviassa ja tuloksena molempina päivinä pn2 kera Sertin. Onnittelut !

Suomen Kennelliitto on myöntänyt Snowtime´s kennelille Lauri Vuolasvirta-palkinnon japaninpystykorvien kasvatustyöstä 😊 Kiitämme kunniasta, iso kiitos tästä kuuluu myös kasvattiemme omistajille!! Kiitos, että olette antaneet pennuille loistavat kodit! Snowtime´s kasvatus on ollut alusta lähtien maltillista, pentueita on syntynyt harvakseltaan. Aikaa kasvatuksen parissa on kulunut, ja yhteistyötä on iloksemme tehty paljon; olemme mm. tuoneet Suomen ensimmäisen ja kolmannen japsin Japanista, rodun kotimaasta. Viime vuosina koiriamme on käynyt näyttelyissä harvakseltaan, suuri osa on nuoria narttuja, jotka usein olleet ikävaiheesta johtuen vieläpä karvattomia. Kasvatit elävät pääasiassa onnellista lemmikin elämää, ja se on ehdottomasti tärkeintä. Osa kisaa aktiivisesti myös eri lajien parissa. 

Rio (Justus Rio Bravo) ja kasvateista Sisu (S. Rawah Trail) mukana Pelastuskoiraliiton ryhmäkatselmuksessa.

Ginkolle (Snowtime´s Ichou Go) ja Hanna-Leenalle agilityn 3-luokassa 0-radat kasassa ja osallistumisoikeus agilityn SM-kisoihin! Tälle kaksikolle kesän aikana 3-luokasta myös kaksi sertiä, onneksi olkoon! Kaksikko edusti hienosti agilityn yksilö SM-kisoissa ja Udo (UdoDirkschneider) joukkue-SM-kisoissa

Yokolle (S. Yoko) Eestin valionarvo, onnea!

Riolle (Justus Rio Bravo) sekä kasvatille Sisulle (Snowtime´s Rawah Trail) hyväksytty VIRTA eli pelastuskoirien viranomaistarkastus. Riolle ja Källille (Snowtime´s Amaranth) myös molemmille hyväksytty pelastuskokeen taidontarkistus.

Lisää kuulumisia sivulla ”uutiset”

Nuori Myy (Snowtime´s Chuya Go) Imatralla näyttelyssä Rop ja Sert, onnea!

Ginkolle (Snowtime´s Ichou Go) ja Hanna-Leenalle agility-sert ja hyppysert! Paljon onnea!

Me olemme ennenkaikkea tiimi!
Suunitelmissa yhteistyössä aussiepentue 2019 sekä japaninpystykorva-pentue 2019.
Australianpaimenkoira-pentue suunnitteilla kesälle 2019 kasvatille Ringalle (Snowtime´s Raven) ja Kerbelle (HK3 JK2 TK2 TK1 BH Patchcoat Xcellent)

Lisää infoa pennut-sivulla tai voit kysyä myös lisää.

Sivustolle tehty päivityksiä 3.8.2019! Uusia kuvia lisätty kasvateille sekä tuloksia.

Koiria kuvia kuvagalleriassa

Päivitetty helmikuussa 2019 pentusuunitelmia ja tuloksia!

Päivityksiä 19.12.2018! Mukavaa joulunaikaa!!Meillä on pentusuunnitelmia 2019 molemmille roduille!!

Snowtime´s kennel sai ilon ja kunnian vastaanottaa 1.12. Suomen Koirankasvattajat ry:n kasvattajapalkinnon

Kasvatinomistajat ovat käyneet ahkerasti kokeissa, päivitellään tuloksia ja kuulumisia taas sivuille 🙂

Päivityksiä 18.10.2018! Tervetuloa Suomeen Cera! Muita kuulumisia ja tuloksia uutisissa!


Kuva Paula Salomäki

Uusi valio Multi CH Naomi of Konparu Wakata JP myös Suomen valioksi – 12 vuotiaana!

(kuva Kaija Åby)

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.